.

.
Klicka på bilden om du vill köpa mina böcker.

fredag 31 mars 2017

Tyst jag tänker

Spontant sa du men tyst jag tänker. Jag måste tänka för att veta om jag vill. Jag tänker och jag tänker och jag tänker. Jag tror jag måste tänka lite till.

Inspirerad av ordet sponan från Skrivpuff.

torsdag 30 mars 2017

Om man inte är så där modig

Om man inte är så där modig som man ville att man var. Om man inte är så där modig så man vågar säga ifrån med kraftfull stämma så kan man göra det så ingen hör det med en svag.

Inspirerad av ordet kraftfull från Skrivpuff.

måndag 27 mars 2017

Inte särskilt

inte särskilt duktig särskilt snygg och särskilt snäll och inte särskilt vänlig ens och inte särskilt smart man är nog rätt apart

Inspirerad av ordet särskilt från Skrivpuff.

söndag 19 mars 2017

Det går så bra så

Vill du ha te eller kaffe? Det går bra vilket som. Men säg vad du vill ha. Det spelar ingen roll. Om du inte säger vad du vill ha får du inget. Det går bra det med.

Inspirerad av Skrivpuff och meningen Vill du? på sid. 67 i Marmoria av Maria Vernersson.

lördag 18 mars 2017

Kontaktförsök (24)

Där satt vi och sneglade på varann i smyg och båda hoppades att den andra skulle vara lite mindre blyg än en själv och därför sitter vi där fortfarande.

Inspirerad av ordet båda från Skrivpuff.

torsdag 16 mars 2017

Rum för skrivande

Damrum, herrum. Tvättrum. Lekrum. Och så sängkammare. Väntrum, matrum, sovrum. Husrum. Rum för resande. Rum för älskande. Rum för förvaring. Mellanrum. Mellanrumstandborste. Hjärterum, stjärterum. Rökrum. Andrum. Stopp.

Inspirerad av ordet rum från Skrivpuff.

onsdag 15 mars 2017

Blöta pussar

Dina blöta pussar. Dina blöta pussar, doften av urin. Dina blöta pussar och kisslukten som kväljer mig. Morfar.
Saknar dig.

Inspirerad av ordet stinka från Skrivpuff.

tisdag 14 mars 2017

Vet inte

vet inte vem jag är och vad jag tycker vet inte vad jag gör och vad jag vill vet inte vart jag ska och vad jag skulle vet inte riktigt varför jag finns till

Inspirerad av orden vet inte från Skrivpuff.

måndag 13 mars 2017

Jämmerdal

Det var roligare förr, sa Gamlan. Ja, inte är det roligt inte, sa Tröttan. Man hade inte tid att grubbla så mycket då, sa Gamlan. Grubbel gör en dyster, sa Tröttan. Synd man inte kan ställa tillbaka tiden, sa Gamlan. Orkar inte ens tänka på det, sa Tröttan.

Inspirerad av orden jämra sig från Skrivpuff.

lördag 11 mars 2017

Allt är möjligt

Man kan om man vill säger de. De säger att allt är möjligt om man bara vill. Om man vill så kan man säger de. Men hur gör man för att veta vad man vill.

Inspirerad av ordet möjlig från Skrivpuff.

torsdag 9 mars 2017

Ja sa jag

Han frågade om jag var arg. Ja sa jag. Han frågade om det var honom jag var arg på. Ja sa jag. Han frågade om jag hade funderat över varför jag var det. Ja sa jag. Sen frågade han inte mer.

Inspirerad av ordet anledning från Skrivpuff.

onsdag 8 mars 2017

En liten erfarenhet jag har

Visst man gör sina iakttagelser, det gör man och så lägger man dem i en liten ask för att veta var man har dem, det är bara att man glömmer var man la den, det är en liten erfarenhet jag har.

Inspirerad av orden iakttagelse och skrin från Skrivpuff.

lördag 4 mars 2017

Det var då det

Det var på den tiden när man visste vad man ville och man visste att man ville nästan allt. Nu vet man inte vad vill och vad man kan och vad man skulle. Det verkar som att man har gamlat till sig lite grann.

Inspirerad av ordet gamlingen från Skrivpuff.

torsdag 2 mars 2017

Till salu

Punktligt nattspöke till salu. Ett rutinerat spöke som håller dig vaken oavsett trötthetsgrad. Lång erfarenhet, hög skrämseleffekt och snabb leverans. Ingen returrätt. Vänligen kontakta Kalle Byx.

Inspirerad av orden till salu från Skrivpuff.