.

.
Klicka på bilden om du vill köpa mina böcker.

lördag 5 december 2009

Överförmyndare

Handen på hjärtat. Hur ofta tänker du på överförmyndare. Jag gör det aldrig. Men av någon anledning bloggade jag förra söndagen om överförmyndare. Sjöng "Du död jag dör väl när jag vill" så adventsstjärnorna dansade dödsdans i fönstersmygen. I torsdags voltade jag med bilen. Det är ett mirakel att jag överlevde. Den som räddade mig ut ur bilen är - överförmyndare. Jag ska aldrig tala illa om överförmyndare mer. Men jag kommer aldrig att göra som de säger.

3 kommentarer:

 1. Men kära vän, så förfärligt!!! (Att du voltade med bilen, alltså) Du skriver inget om ifall du blev skadad, men rejält omskakad måste du iaf ha blivit, både till kropp och själ! Hoppas du är helskinnad!
  Sedan undrar jag litet hur du fick veta att räddaren var överförmyndare... Sa han/hon: "Hur gick det? Är du skadad? Jag är överförmyndare!"

  Var det halt i torsdags? Jag minns inte längre ifall det var i torsdags som det var minus på natten, men i förra veckan var det iaf ett par kalla morgnar och kvällar, för jag täckte över de fuchsior som jag fortfarande har utomhus...

  Var rädd om dig, jag tänker alltid på dig och dina körningar till jobbet när det är halt ute.

  SvaraRadera
 2. Tack för din observanta kommentar. Svaret är att vi jobbar i samma kommun. Därför vet jag. Jag är hel men befinner mig i chocktillstånd. Kanade på en isfläck.

  SvaraRadera
 3. Är det inte du själv som är överförmyndare?
  Jag har en själv, men han/hon är dum. När jag lyder skrattar alla och tycker att jag är dum. När jag inte lyder tenderar allt att bli kaos.

  Men du har nog en skyddsängel och det är jag glad för. Kram

  SvaraRadera