.

.
Klicka på bilden om du vill köpa mina böcker.

torsdag 21 oktober 2010

Låt bli mina påsar

Följer Google med mig in i badrummet? Kan de läsa mina tankar? Att de vet vad jag skriver till mina käraste, hur mitt hus ser ut, vilka sjukdomar jag inte har och vilken musik jag gillar, det visste jag. Men att jag skulle snubbla över en annons på nätet om att ta bort påsar under ögonen samma morgon som jag upptäcker att det hänger något sladdrigt som inte brukar hänga där under det ena ögat, det gjorde mig faktiskt förvånad. Snälla Google, jag vill ha mina påsar i fred.

10 kommentarer:

 1. Hahaha, store bror ser dig :). En verklighet inte för långt bort skrämmande nog...

  SvaraRadera
 2. Sublimal varseblivning? Det har kryllat sådana annonser på nätet i åratal, men du har inte sett dem eftersom du inte behövt se dem? Eller ligger det en spegel bakom skärmen som registrerar vårt yttre och vårt inre och informerar tänkbara annonsörer om vad som är på G?

  SvaraRadera
 3. Hahaha och Pias kommentar sen.
  Skitbra text tyckte jag gillade....

  SvaraRadera
 4. Superbra. Titeln är underbar.

  SvaraRadera
 5. Ligger sömnlös och febrig och läser bloggar. Vet google? Antagligen. Suverän liten text, som alltid.

  SvaraRadera
 6. Och vad värre är, det finns folk som skickar ut mail med texten "(namn), VEM ÄR DU?" och liknande, och man vet inte om man råkat skicka nåt till dem och irriterat, och lagom tills man är i upplösningstillstånd så inser man att det är massutskick...suck. Detta Internet.

  Bra skrivet och uppenbart verklighetstroget.

  SvaraRadera
 7. "Våra dagars framstående personer (läs alla,min anm) har inte ens en så stor intimsfär som en guldfisk i ett akvarium!"
  *Federico Fellini*

  Trevlig helg önskar en björnjagande caja

  SvaraRadera
 8. Haha!!! Suveränt skrivet! Själv håller jag på och utvecklar kalkonhals. Satt och klappade mig själv under hakan, (för det hade jag för mig att jag läst någonstans att man ska göra) det enda jag uppnådde var en viss ömhet under käken och att halsen blev tämligen röd, á la tuppkamsfärg. Så nu känner jag mig tämligen splittrad. ;)

  SvaraRadera