.

.
Klicka på bilden om du vill köpa mina böcker.

måndag 6 december 2010

Tsunamivarning

Vet inte vad jag ska skriva idag. Jag litar inte på mitt omdöme. Men det finns hjälp att få, det läste jag i tidningen. Någon sorts verktyg som opereras in i hjärnan. När tankarna skenar iväg med en plingar det till inne i huvudet. Lite som en tsunamivarning. Fast det är möjligt att jag har blandat ihop det. Utan tvekan behöver jag en mentor. En person som talar om för mig vad jag ska skriva. Själv kan jag inte bestämma mig.

8 kommentarer:

 1. Men tankar som skenar iväg är väl positivt? Fast kanske inte i alla sammanhang ;-). Låter obhagligt med inopererade verktyg.

  SvaraRadera
 2. Underbart! Vill också ha Tsunamivarning.

  SvaraRadera
 3. pling jorå lite varning hade funkat känner jag så det går att följa spår.

  SvaraRadera
 4. Skriv allt du tänker på, alltid är det nåt som blir bra, eller kanske jättebra! :D

  SvaraRadera
 5. Min lärare brukar säga att man skall stänga av alla yttre skeenden och bara skriva det som trillar in i hjärnan. Det blir väldigt snurriga texter ibland, men kan benas ut.

  SvaraRadera
 6. Tack för orden igår....jag håller med dig till viss del...man måste absolut inte vara glad alltid, tro mig det är jag inte....och det där fejkleendet sätter man på då och då för sin egen skull...för att inte tappa fotfästet helt och hållet...ett slags sköld...och jag lovar dig..det ser inte sådär tillgjort och tramsigt ut..bara som ett litet, litet leende.
  Tack vännen för att du gillar mina bilder. Jag gillar dina små finurliga texter ;-D

  Ha en fin dag "Tant" Kalle Kramar från caja

  SvaraRadera
 7. Nä, operera inte in tsunamivarningar i hjärnan. Det finns små behändiga piller som har samma effekt. Och ibland är det kanske inte så dumt att låta tankarna skena. Det kan komma något ut ur det också.
  Och någon mentor som talar om vad du ska skriva behöver du inte !

  SvaraRadera
 8. Åh, herrejösses, det skulle låta som aftonklang från Bollmora kyrka jämt i mitt huvud då. För övrigt så behöver du ingen hjälp, du skriver så bra!

  SvaraRadera