.

.
Klicka på bilden om du vill köpa mina böcker.

fredag 29 mars 2013

Chansen

Här sitter jag och undrar varför jag inte tar den när jag har den, men det är så det är, så det alltid har varit, det är inget att undra över, då är det bättre att jag tar den när jag har den nästa gång.

Inspirerad av orden "ny chans" från Skrivpuff.

9 kommentarer:

 1. Tänkvärt..Undrar varför man inte tar chansen egentligen..

  SvaraRadera
 2. Jag fnittrar för mig själv, går inte att låta bli när jag läser dina rader. Lite som när jag nyss lyssnade på Ronny Eriksson på You Tube (show från 1994 eller 1996). Det går inte att låta bli att skratta :-).

  SvaraRadera
 3. Du är inte ensam, om det nu kan vara dig till uppyggelse..
  .
  En som alltid tar varje chans är "Master Marcus" (Inte för att han är något föredöme, förstås)! Nu har en stiftelse som han kontrollerar köpt det förfallna Yangtorp för ca 4 miljoner, och det lär komma att kosta 10-15 miljoner att reparera allt som förstörts. VEM är villig att skjuta till pengar till den mannen?!?
  Vill du se bilder från i höstas, kolla http://www.fotosidan.se/blogs/jenschristian/yangtorp-ett-tragiskt-ode-for-miljoner.htm#comments

  Glad Påsk på er! Och tack för tidningsklippen!

  SvaraRadera
 4. Mm och jag tänker genast varför jag... varför får jag en chans. Är i den sitsen nu. Suck, om än bara under omständigheterna i övrigt en mycket ytlig, värdslig suck.

  Du fångar livet i korta rader. Underbara du.

  SvaraRadera
 5. Kommer ju alltid en ny chans, är väl därför vi blir lite no'chiga. ;)

  SvaraRadera
 6. Tror man måste ha mycket mod för att ta en chans.

  SvaraRadera
 7. Usch ja. Så är det. Det är inte bra. Men hur ändrar man på det?

  SvaraRadera
 8. Etiketten: upprepningstvång" - fångar allt. Jättebra. Vi andra kan skriva om samma sak men bara du kan forma det så bra.

  SvaraRadera