.

.
Klicka på bilden om du vill köpa mina böcker.

söndag 12 maj 2013

Det som är så bra med tankar

Prata kan man ju. Säga förlåt för att de säger att man måste. Men de kan inte veta vad man tänker när man säger det. Det är det som är så bra med tankar.

Inspirerad av ordet förlåt från Skrivpuff.

10 kommentarer:

 1. Visst är det så...att ord inte säger allt...på både gott och ont :)

  SvaraRadera
 2. Jag läser hur du tänker:)

  SvaraRadera
 3. Absolut ens tankar kan ingen ta ifrån en och de kan man välja själv om man vill blotta för omvärlden eller ha dem för sig själv.

  Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna och just nu är vi nära att inte vinna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj. Tack på förhand.

  SvaraRadera
 4. Det tog lång tid innan jag förstod att jag kunde tänka precis vad jag ville, att det var tillåtet, att vare sig mina föräldrar eller Gud hade tillgång till mina tankar! Det var en oerhörd lättnad att förstå det!

  SvaraRadera
 5. Den där var också bra! Väldigt bra.

  SvaraRadera
 6. Ja och hurra för att man kan göra det!

  SvaraRadera
 7. Har tänkt på det att människor som lever i diktaturer eller är förtryckta på annat sätt, alltid kommer att ha den friheten; mina tankar kan du inte komma åt.

  SvaraRadera
 8. Håller med helt och fullt. Utan tankar kan man inte leva.

  SvaraRadera