.

.
Klicka på bilden om du vill köpa mina böcker.

måndag 7 oktober 2013

Om getingar har ett hjärta

Undrar om getingar har ett hjärta, om fästingar och Jan Björklund har ett hjärta och vildsvin och Margaret Thatcher, fast hon är död, men jag är ganska säker på att hon inte hade nåt och det har nog inte wettexdukar heller fast man vet aldrig.

Inspirerad av ordet hjärta från Skrivpuff.

7 kommentarer:

 1. Jag tror Wettexduken har ett hjärta. Om inte så kan man köpa odekorerade Wettexdukar i hobbybutiker och själv dekorera dem med hjärtan.

  SvaraRadera
 2. Svår fråga men nog verkar det springa omkring hjärtlösa varelser av olika kaliber - jag skulle nog klämt i med Usama bin Laden ... ;)

  SvaraRadera
 3. Svår fråga. Men jag är övertygad in till visshet att vildsvin har hjärta. Övriga lämnar jag till forskningen.

  SvaraRadera
 4. Eftersom jag har en obotlig tro på människan hävdar jag att alla innerst inne har ett hjärta, både anatomiskt och bildligt. Hur det är med fästingar vete katten. De är nog hjärtlösa blodsugare.

  SvaraRadera
 5. Jag tror att getingar har ett hjärta men också mycket svart humor, det finns ingen annan anledning till att de så gärna jagar mig. Wettexdukar tror jag inte har hjärta, jag hoppas inte det i alla fall, för då kramar jag nästan sönder deras när jag torkar av diskbänken.

  SvaraRadera
 6. hm man funderar vidare inspirare

  SvaraRadera
 7. Eftersom jag jobbar i skolans värld och ser effekterna av Björklunds idéer menar jag att wettexdukar har mer hjärta än vad han har. Och det har jag rätt i.

  SvaraRadera