.

.
Klicka på bilden om du vill köpa mina böcker.

torsdag 7 januari 2010

Utan ämne

Jag har skrivit om lösögonfransar nu. Om wettexdukar och byxlinningar. Finns det något mer man kan skriva om? Är det någon som kan svara på det? Om det finns något annat man kan skriva om, när man redan skrivit om lösögonfransar, wettexdukar och byxlinningar.

4 kommentarer:

 1. Tja, snö eller kinesiska kanske?/Birgitta

  SvaraRadera
 2. Oh ja, visst finns det ämnen! Själv har jag ju svårt att samla mig tillräckligt för att ö h t SKRIVA - men ett ämne som är nästan outsinligt är SNIGLAR! Jag skriver gärna om de levande, men du kan ju skriva om dem i vitlökssmör... ;-)

  Och så kan du skriva om den ökande dagslängden nu, eller om jordärtskockor, god mat (gärna med vegetariska tips!), dåliga svenska
  "deckardrottningar" och om goda böcker du vill tipsa om! Varför inte införa en kategori med Boktips?!?
  Annars kan du öppna en ordbok, blunda och sätta fingret nånstans... (Man får lov att upprepa manövern, tills det säger Klick!)

  Lycka till - jag vill gärna läsa dina välformulerade inlägg, där humorn ofta ligger på lur!

  SvaraRadera
 3. Ja, det finns mycket mer än wettexdukar, lösögonfransar och byxlinningar i världen. Lyckligtvis. Så skriv på du bara. Själv fryser jag. Och väntar på nästa inlägg.

  SvaraRadera
 4. Tack för alla tips på vad man kan skriva om. Jag tar dem till mig. Tänker. Och tänker lite till. Jag är en sån som måste tänka.

  SvaraRadera