.

.
Klicka på bilden om du vill köpa mina böcker.

torsdag 4 april 2013

Om man slutar gilla

Vad händer med ens facebookskonto när man dör? Vad händer med vännerna man gillar, vad händer när man slutar gilla, hur ska man visa att man ändå gillar, hur ska man tala om för dem att man är död?

Inspirerad av ordet Facebook på Skrivpuff.

10 kommentarer:

 1. Jag rekommenderar dig att läsa Själens osaliga längtan av Audrey Niffenegger. Hon vet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ville bara säga att jag läser den boken just nu och egentligen gillar jag inte att läsa böcker om vålnader, men jag måste erkänna att Audrey är bra på att hitta på en bra story. Fast hon är helt vild i sitt skrivande. Byter perspektiv ideligen. Ofta från den ena meningen till den andra. Om du läser den, skulle det vara roligt att få veta vad du tyckte.

   Radera
 2. Har jag också funderat över :-)

  SvaraRadera
 3. Skriv en notering om detta i Facebook :)
  Tänkvärda tankar!
  Face life

  SvaraRadera
 4. Svåra frågor... Som sagt skriv om det på facebook och se vad du får för svar :)

  SvaraRadera
 5. Att avsluta ett facebookkonto för ett dödsbos räkning lär vara en hel vetenskap. Det är även komplicerat att avsluta sitt eget. Tonåringar kan ha flera facebookkonton beroende på vilket jag de vill visa upp. Hur länge kommer vi att hänga som gillande dammkorn i cyberspace?

  SvaraRadera
 6. Nä, precis. Och även om man kunde skriva dit "Jag är död" så blir det rättså blekt att komma med under "Vad gör du just nu?", kan jag känna.

  SvaraRadera
 7. Hm. Jag har skrivit tydliga instruktioner om hur man avslutar mina dylika konton på min dator. Någon får ta bort mig när jag dör. Så måste det vara.

  SvaraRadera