.

.
Klicka på bilden om du vill köpa mina böcker.

måndag 8 april 2013

Sitter och grunnar bara

Morgonduschritual, ishavspirat, söthjärta, reavinstfond, dopdag, hjärtekrossare, snuskgubbe, lösögonfransar, tandlossning, säng-kammaraktivitet, efterlevandepension, äsch jag sitter och grunnar bara, sitter och grunnar på hur många sammansatta ord det finns.

Inspirerad av ordet dopdag från Skrivpuff.

9 kommentarer:

 1. Jag tror det finns hur många som helst.

  SvaraRadera
 2. Det kan finnas några till men du har deffinitivt fått med de viktigaste. (Kom på "ordsammansättningslingvistik", men upptäckte ju att du fått med den åckså!)

  SvaraRadera
 3. Not: "deffinitivt" stavas definitivt inte "deffinitivt" - ville jag ÅCK tillägga...

  SvaraRadera
 4. Svindlande tanke .... de är oändliga... kanske... ?

  SvaraRadera
 5. Sådärja. Jag förstod direkt att jag skulle komma att förlora mig i den här frågan. Nu har jag suttit och grunnat i två timmar och kan summera som följer:

  Rom byggdes inte på en dag och det kommer jordskeppskulturen (samma ordstam som snuskgubbe) definivt inte heller kunna göra. Jag vill därför redan idag passa på att - bara som ett förslag - tillföra "permakulturodling" till ordsamlingen - iom att det ger mig en känsla av medhjälparaktivitet (ingår i gruppen söthjärta, tror jag).

  Ingår förresten permakulturodlingar (såsom de brukas inom jordskeppskulturen) som avknoppningar av ishavspirater, eller är jag helt ute och svävar där?

  Vem fan vet ens vad det betyder!

  SvaraRadera
 6. Sitter och grunnar lite bara"

  SvaraRadera
 7. Fortsättning: Eller hur? Du är genialisk när du grunnar lite.

  SvaraRadera
 8. Du lär få grunna länge.

  SvaraRadera